2013. január 2., szerda

Lakkstop

Van az a pont, amikor még én is úgy érzem, hogy meg kell állnom. Biztos emlékeztek a boltkóros írásomra, meg a 43 körömlakkomra (ami azóta bőven 50 fölöttire duzzadt), ennek kapcsán most komoly elhatározásra jutottam.

Kerek két hónap lakkstop. Ami annyit tesz, hogy semmilyen körülmények között nem vehetek magamnak lakkot. Ezt nevezhetjük egyébként újévi fogadalomnak is, ha ezt végig csinálom szinte bármire képes vagyok. :)

A szabályok egyszerűek:- Január 2. és Március 2. között soha, semmilyen lakkot nem vehetek saját magamnak
- Lakkot valakitől kapni ér (nincs könyörgés, siránkozás, csak akkor érvényes ha valaki önszántából, ajándékba vesz nekem lakkot)

Persze soha az életben nem lennék erre képes, ha nem lebegne valamilyen cél a szemem előtt.


Ez pedig nem más, mint egy a-england lakk, név szerint a Saint George. Nagyon régóta fáj a fogam egy a-england lakkra, de a maga 9 fontos (körülbelül 3000 forint) valójában, nem az a lakk, amit az ember csak úgy megrendel, így aztán tökéletes lesz egy ilyennel megajándékozni magam, amennyiben sikerül kibírnom két hosszú hónapig.

Remélhetőleg nem fogok egészen belebolondulni a dologba, de az biztos, hogy most szükségem van rá, hogy ilyen módon feszegessem a határaimat. Szurkoljatok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése